DETACHERING

ONZE DETACHERING

Wij detacheren gekwalificeerde verzorgenden (IG) en begeleiders voor de thuiszorg, GGZ instellingen en verpleeg- en verzorgingshuizen. Ons team van ervaren verzorgenden (IG) staat graag voor u klaar.

Zij zijn flexibel inzetbaar voor langere perioden bij personele problemen van structurele aard maar ook voor adhoc diensten bij plotselinge afwezigheid van eigen personeel. Ook voor tijdelijke problemen op management niveau, ben je bij ons op het juiste adres. Ook heeft Echte Aandacht de beschikking over enkele interim managers met ruime ervaring op het gebied van verander- en projectmanagement. Wij denken graag mee op korte en lange termijn.

Echte Aandacht onderscheidt zich niet alleen door de kwaliteit van de medewerkers, maar ook door de concurrerende tarieven. Omdat onze medewerkers bekwaam en bevoegd moeten blijven in hun verpleegtechnisch handelen bieden wij deze modules aan in Ons Leerhuiz, onze eigen leeromgeving. Om de drie jaar volgen zij de praktijkscholing en om de twee jaar de theorie. Ook zijn zij allemaal BLS gecertificeerd.